Joko teille kerroin, että meillä siis koko muu perhe on/on ollut kovassa räkätaudissa. Siis kauhea nuha jokaisella, yhdellä kera korkean kuumeen. Itselläni tällä hetkellä karhea kurkku ja aavistuksen tukkoinen nenä. Nämä toistuvat flunssat pännii minua niin, että eilen hain ison säkin irttareita ja sipsipussin. Itse tosin olen ollut hyvin lievissä flunssaissa viime aikoina, sanoisinko avannossa käymisen jälkeen, mutta orastavissa monesti.

No niin, tänään olisi siis kaksi sarjapeliä futsalia. Voitosta ei ole toivoakaan sillä maalivahti on poissa. Myös suurin osa pelaajista on poissa. Eli vaihtopelaajia ei ole. Tulen raportoimaan, jos paikalle pääsen ja etenkin jos pääsen sieltä hengissä pois :D. Menestyksellä ei ole niin väliä, mutta on kovaa pelata puolikuntoisena kun et pääse vaihtoon ollenkaan. Muutenhan sitä on palo pelata, ja kun ei ole lämpöä tai mitään kovaa tautia päällä, niin otetaan sitten riski.

Laihdutukseen ei ole mitään sanottavaa. Päätin, että vedän tämän viikonlopun "läskiksi", koska antaa nyt sitten taudin tulla jos on tullakseen. Vaikka henkisesti pännii kyllä hetkellinen luovutus, kun jo pari kiloa tippui, mutta minkäs teet. Tyhmästä, itsekurittomasta päästä kärsii koko kroppa. N

Nyt aamupalaa karkin ja energiajuoman päälle.