Mistä te muut keräätte rahaa matkoihinne? Tietysti työssä käymällä, mutta meillä painaa samaan aikaan päälle talolaina, lasten harrastukset ja tietysti kaikki muut laskut eli sukanvarteen sitä rahaa ei kyllä juurikaan jää. Unelmia olisi vaikka kuinka ja tarjouksia voisi katsella, mutta tällä hetkellä äkkiölähdön mahdollisuuksia ei ole. Norwegianilla oli vasta tarjouksia, mutta eivät sopineet meille, ja ne päivät mitkä sopisivat, olivat tietysti niitä kalliita. Pitäisi olla heti skarppina, kun tarjouksia tulee, ja mikäs sitä itseään maksaessa, mutta kun on nuo kaksi muksua useimmiten saatava mukaan, niin siinä äkkiä hinta nousee. vaihdoin myös vasta työpaikkaa, joten lomia ei juuri ole.

Tuossa muutamia edullisia linkkejä:

www.top10matkatarjoukset.com

Osta lentoliput edullisesti täältä!

Osta lentoliput kaikkiin suosituimpiin kohteisiin edullisesti täältä!

Hanki halvat lennot täältä! www.ebookers.fi

Lisäksi suosittelen mm. Norwegianin ja Ryanairin sivuja suoraan, mutta tällä hetkellä sopivan edukkaita lentoja ei vaan ole, koska nopeat söi hitaat.

Olisin kiinnostunut millä keräätte matkakassaan rahaa, sen ylimääräisen pari tonnia, jos sitä ei vaan helposti saa palkasta sivuun? Vai matkustatteko luotolla?