Niin, ei vie avantouinti flunssaa, ei. Mutta, flunssani ovat nykyisin kyllä huomattavan lieviä. Ennen ne olivat sängyn pohjalle moneksi päiväksi kaatavia, viikon kurkkukivulla alkavia, silmät ja nenä vuoti kuin vuolas putous, olin täysin toimintakyvytön. Nykyisin olen väsynyt, ja suurimmaksi osaksi työkykyinen. Nyt nähdään myös se, että selviänkö ilman poskiontelotulehdusta. Vuosiin en selvinnyt.

Olin vielä treenailemassa tiistai-iltana ilman mitään ennakkovaroituksia taudista, yöllä se sitten iski. Lämpöä ja nuhaa. En kerinnyt vetää c-vitamiiniövereitä, syödä valkosipulia enkä muutakaan ennaltaehkäisevää. Saapa nähdä kuinka käy. Avantoon on tarkoitus mennä taas viikonloppuna jos tauti on talttunut.

Sanonta urheilija ei tervettä päivää näe, pitää paikkaansa. Ensin olin turkasen väsynyt ja kipeä rankoista peleistä, jalat mustina ja kipeinä, ja päälle flunssa levosta huolimatta. Näin se menee. Onko ideoita, millä lisäravinteilla urheilija voi ehkäistä flunssien tuloa? Ottaisin meinaan heti. Kertokaahan!

 

 

Tilaa vitamiinit ja hivenaineet palautumiseen Spartanshopista Lisäravinteet loistohintaan!

Puhtia treeneihin! Bullram.fi